Opleiding Eenzaamheidspecialist

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This training is currently closed

Welkom! We zetten ons in om een stevige opleiding voor je te verzorgen, zowel hier online als tijdens de live-dagen. We wensen je toe dat je niet alleen leert waar je voor gekomen bent, maar dat je bovendien in deze opleiding een fijne tijd zult hebben.

Wat bereik je met deze opleiding?

Aan het eind van deze opleiding weet je wat onder eenzaamheid wordt verstaan, hoe eenzaamheid ontstaat en wat de gevolgen zijn voor individu en samenleving. Je kunt door jouw kennis van de complexiteit van eenzaamheid begrijpen welke vormen van hulpverlening zinvol zullen zijn en welke niet.

Je diept het probleem van eenzaamheid uit, zodat helder wordt op welke manieren eenzaamheid meespeelt bij de vraag van een cliënt. Maar dat niet alleen. Je leert ook hoe je de kennis die je hier hebt opgedaan op verschillende manieren kunt delen met anderen. Je leert het onderwerp presenteren.

Je bent in staat door jouw kennis van zaken organisaties en personen diepgaand voor te lichten over eenzaamheid en te adviseren welke vorm van aanpak zinvol zal zijn.

Je kunt mensen specifiek bij eenzaamheid helpen met behulp van de geleerde methoden en technieken. Je kunt effectieve ontwikkelingsgerichte technieken toepassen, waardoor mensen dankzij jouw inzet beter leren omgaan met eenzaamheid.

Tot slot beheers je de methodiek Creatief Leven waarmee je mensen zowel één op één als in groepen een uitstekende, wetenschappelijk onderbouwde vorm van hulp biedt.


Training Inhoud

Uitklappen
Module 1 Wat is eenzaamheid
Module 2 Diagnostiek
Les inhoud
0% voltooid 0/1 stappen
Module 3 Ontwikkelingsgericht werken
1 of 3