4. Extra materiaal Copy

Hieronder vind je de materialen die in de loop van 2023 vrijkomen, zoals artikelen, films, tips etc. Dit is een pagina die steeds wordt aangevuld.


Hieronder vind je een artikel geschreven door sociologen, naar aanleiding van de ervaringen met Covid 19. Er staan een paar heel interessante dingen in. Het boek waaruit dit artikel komt, is: André, S., Reeskens, T., & Völker, B. (2022). De sociologie en de pandemie: Inzichten en vooruitblik na twee jaar coronacrisis.

Je vindt dit artikel hier.


Binnenkort vind je hier de presentaties die we op 15 september hebben behandeld.

PowerPoints

Hier is de inleiding in eenzaamheid in Powerpoint die je kunt gebruiken voor een echte eerste introductie in het thema. De flipover met de vragen is hierin opgenomen.

Dit is ook een introductie, maar dan inclusief informatie over Creatief Leven. Let op! De PowerPoint was met in ingesloten film te groot om te uploaden. Daarom zit er nu een link in de dia naar de Vimeo film die online staat. Heb je geen internetverbinding waar jij je presentatie geeft, zet dan eerst zelf de film in de PowerPoint.

Wist jij dat er een linkedin groep is, die ‘Eenzaamheid, verbinden en delen heet? Er zijn al meer dan 800 leden. Ook jij kunt lid worden. Gewoon even aanvragen.