Opdracht 2 – Doen! Copy

Klaar voor de sprong?

Pak de advertentie die je hebt gemaakt erbij. Als je deze advertentie zou zien staan, zou je hierop dan zelf reageren? Zo nee, waarom niet? Zo ja, plaats hem dan nu meteen!!! Je kunt op allerlei gratis plaatsen op het internet terecht. Voor de kosten hoef je het dus niet te laten. Is dit niet jouw ding? Dan wil ik even met je praten.

Eng?

Vind je het te griezelig? Is het niets voor jou? Dat kan. Als je zeker weet dat het niet je natuurlijke weerstand is die jou weerhoudt deze stap te maken is het prima. In dat geval nodig ik je wel uit een ander nieuw ding vandaag voor het eerst te doen.

Wachten tot je gered wordt..

Je hebt in de advertentietekst omschreven wat je graag zou willen. Misschien ben je iemand die liever geen oproep doet, maar in elk geval weet je wel wat je wilt. Het is dus eenvoudig om mensen te vinden die hetzelfde willen. Zoek dus in je omgeving of op het internet naar gelijkgestemden. Het voordeel van het zelf doen van een oproep is dat jij de controle hebt over wat er gebeurt.

Maak je keus

Bepaal voor jezelf wat je wilt. Of je nu de advertentie plaatst of niet, het is noodzakelijk dat je vandaag iets onderneemt wat geheel nieuw voor je is. Ik kan je er geen richtlijn voor geven. Het gaat erom dat je iets doet dat bij jou past. Je hebt zelfkennis genoeg en als het goed is zelfvertrouwen genoeg om te kiezen wat bij jou past. Ooit zul je de moed hebben om iets nieuws te ondernemen. Er is geen enkele reden om nog een dag langer te wachten.

Doe het. Doe het vandaag nog. En voel je ongelooflijk tevreden over je moed.