Nog meer proeven…

Films

Maar dat is nog niet alles! We hebben boeiende video’s voor je, zoals dit filmpje over eenzaamheid dat je meer inzicht kan geven over dit onderwerp.

Een filmpje dat met behulp van crowdfunding is gerealiseerd voor de Stichting eenzaamheid.info


Inspiratie

En laten we de inspiratie van onze voorgaande deelnemers niet vergeten! Bekijk het werk van eerdere studenten en laat je inspireren door hun succesverhalen. Dit pictogram maakten deelnemers in 2022:


Ben je er klaar voor om je kennis te testen? Ga dan nu meteen de uitdaging aan en doe onze kennistoets via deze link. Het is een geweldige manier om te ontdekken waar je staat en waar je nog kunt groeien.

tests je kennis van eenzaamheid

Dit was de sneak peek

Heeft deze voorproef je enthousiast gemaakt? Dan hebben we nog wat huiswerk voor je… Aarzel niet langer en meld je direct aan via deze link. Maar als je nog vragen hebt of graag persoonlijk advies wilt, staan we klaar om je te helpen. Een van de docenten staat voor je klaar om je advies te geven. Vraag hier jouw gratis adviesgesprek aan en ontdek hoe deze opleiding jouw carrière kan verrijken.

Laat je passie voor het aanpakken van eenzaamheid vandaag nog tot bloei komen. Samen gaan we deze uitdaging aan en maken we een verschil in mensenlevens! Kijk in de volgende paragraaf wat deze opleiding exact inhoudt.